Hasse Carlsson videoblog - föreläsare, talare

Oj, vad livet rullar på ...

Någon sa; "det är bara måndag, fredag, midsommar och jul".
Det ligger något i det.

Sitter och funderar på allt roligt, sorgligt, charmigt, obegripligt och märkligt som hänt det senaste året och det är en hel del.
Min föreläsning "Jobbar vi ihop eller bara samtidigt" rullar på med oförtruten styrka, boken säljer långt över min förväntan och samtidigt börjar visionerna och framtidsdrömmarna ta sig en fastare form.

Som du säkert förstår har jag förmånen att träffa otroligt många människor. Människor med fantastiskt olika bakgrund, synsätt och intressen. Gemensamt för dem alla är att de skall hantera en omvärld. En omvärld full av människor.

Det bokas för fullt nu och under våren skall allt från Folkuniversitetet och Kungliga Biblioteket till undersköterskor inom äldreomsorgen och service personal på NK få en spännande omgång i min syn på samarbete och inre ledarskap.
Hoppas jag verkligen kan fortsätta tillföra konkreta och användbara verktyg både inom arbets- och privatlivet.

På bokfronten så börjar nästa bok ta en mer och mer fastare form. "Livet är en fest, men hur blir jag bjuden?" kommer den heta och självklart kommer den också att handla mycket om relationernas sagolika universum.

Men nu önskar jag dig en skön och härlig helg.   :-)

RSS 2.0